Winterkilo’s eraf houden.

Herbalife helpt om de winterkilo’s eraf te houden

Mensen zijn het hele jaar bezig met afvallen. De motivatie echter is niet gedurende het hele jaar hetzelfde. Herbalife heeft onderzoek gedaan naar de motivatiepieken gedurende het jaar en kwam tot de volgende conclusies:

Op 1 januari zijn wij volop gemotiveerd in het kader van goede voornemens, maar deze motivatie ebt snel weg. Goede voornemens blijken geen voldoende motivatie om een dieet lang vol te houden.

De echte motivatie komt als de eerste zonnestralen beginnen te schijnen. We realiseren ons dan opeens dat de dikke kleding in de kast kan en dat deze plaats maakt voor kleding waarbij meer lichaam zichtbaar wordt. Ook de aanstaande vakantie helpt om lang gemotiveerd te blijven. We willen er allemaal goed uitzien in badpak, zwembroek of bikini.

Ook na de vakantie zijn mensen nog kort gemotiveerd: We pakken het afvallen weer op om de kilo’s die er tijdens de vakantie is bijgekomen er weer af te krijgen.

Maar wat daarna ? daarna gaat het vaak mis. Het wordt kouder, dus weer dikkere kleren. Sinterklaas en Kerst voor de deur met lekker eten. Hoe zorg je ervoor dat je niet weer op 1 januari van vooraf aan kan beginnen ?

Herbalife is de oplossing

Door jouw voedingspatroon een klein beetje aan te passen kan je ervoor zorgen dat je dagelijks iets minder calorieën binnenkrijgt waardoor je je gewicht onder controle kan houden gedurende de koude herfst en wintermaanden. Hoe doe je dit nu ? Vervang 1 of soms 2 van jouw maaltijden door een Herbalife voedingsshake. Dit zijn volledige maaltijdvervangers, met hierin op kruidenbasis alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Maar wel met minder calorieën.
Hierdoor zorg je dat je evenveel of vaak zelfs minder calorieën binnenkrijgt dan je dagelijks verbrandt, waardoor je de overtollige calorieën kan compenseren. Dit doe eigenlijk zonder dat je dat zelf doorhebt. Veel mensen ontbijten niet of hebben eigenlijk geen honger. Door wel te gaan ontbijten stimuleer je je metabolisme om aan het werk te gaan. En ook als je met veel pijn en moeite 2 boterhammen binnenkrijgt in de ochtend is een voedingsshake ideaal. Daarnaast is bewezen dat een volwaardig ontbijt (en dat is Herbalife) helpt om de trek tussendoor beter te bedwingen.