Stop roken door e sigaret

Middeltjes zijn er tegenwoordig in overvloed om het stoppen met roken gemakkelijker en comfortabeler te maken. Het lijkt zo eenvoudig om van een roker een ex-roker te maken. Stop roken door E sigaret. Dat is de meest voor de hand liggende middel om van het roken af te komen. Veel mensen kiezen nu nog steeds voor nicotinepillen of pleisters. Soms zijn rokers zo verslaafd, dat ze zelfs acupunctuur overwegen, of gesprekken met een therapeut. Dit zijn ongelooflijk dure methoden en helemaal overbodig als je de werking van de E sigaret begrijpt en ervaart. Stop roken met de E sigaret door langzaamaan af te kicken en niet in een keer te stoppen. Deze sigaretten worden ook wel elektronische sigaretten genoemd.

Het zit altijd tussen de oren
Dat stoppen met het roken niet eenvoudig is, is een understatement. Mensen worden al angstig bij de gedachte om nooit meer te mogen of kunnen roken. Bepaalde momenten zijn het meest moeilijk, zoals geen sigaret meer kunnen opsteken na het avondeten of juist in de ochtend, met een lekkere kop koffie. Maar zou het leven opeens minder mooi worden als je gestopt bent met je rookverslaving? Integendeel! Je ruikt meer, proeft beter, hebt meer lucht en energie, je stinkt niet meer en je houdt weer eens geld over.. Probeer daarom zo gauw mogelijk zelf de E sigaret uit en stop met je verslaving.

E-sigaret en afkicken
Stap voor stap bouw jij je rookverslaving af met de E sigaret. E sigaretten bevatten geen tabak en dus geen schadelijke stoffen, behalve nicotine. Je inhaleert waterdamp met een smaakje en nicotine. Er zijn diverse ampullen met ieder weer een andere dosering nicotine. Je begint met een ampul die je huidige vraag naar nicotine simuleert. Hiermee rook je bijvoorbeeld een maandje. In die maand kick je alvast af van de verslavende stoffen die in echte tabak zitten. Na een maand stap je over op een ampul met minder nicotine en zo ga je door, totdat je niet meer verslaafd bent. Je kunt natuurlijk in het begin gewoon doorgaan met roken van de E sigaret, want er zijn ook nicotinevrije ampullen te verkrijgen.