Mondzorg

Het leven dat je hebt met een loszittend kunstgebit is niet altijd even leuk. Je kunt niet meer breeduit lachen, lekker eten in een restaurant met vrienden of kinderen is er voor jou niet meer bij. Dit alles heb je alleen maar te danken omdat de onderkaak van je minder houvast heeft aan de gebitsprothese die je hebt. Gelukkig is er goed nieuws voor je, je kunt nu een perfect op maat klikgebit laten maken wat er voor zorgt dat dit gebit precies in je mond past zonder dat je problemen krijgt met eten, kauwen enz.

Het leven voor je wordt weer om in te bijten. Waarom zou je er nog langer voor kiezen om jezelf te plagen, je moet weten dat een goed gebit gezichtsbepalend is. Je voelt je met een slecht gebit niet optimaal, hoezeer je dat ook blijft ontkennen. Het is zelfs zo dat wanneer je een slecht gebit hebt, je een normaal sociaal leven gaat vermijden, je durft bijvoorbeeld niet meer naar feestjes, of je isoleert jezelf van de buitenwereld. Wat je meestal ook hebt bij een slecht passend gebit is dat je allerlei klachten kunt krijgen omdat je het voedsel slecht kauwt en dus niet goed verteert. Wanneer je erg veel last hebt van een loszittend gebit is een klikgebit de oplossing voor je. Als je weet dat een klikgebit al meer dan 30 jaar bestaat begrijp je dat dit niets nieuws is. In het verleden kon je alleen maar een klikgebit aanschaffen als je veel geld had. Je ziet nu dat een klikgebit sinds enkele jaren ook betaalbaar is voor de gewone man. Wanneer je informatie vraagt over een klikgebit dan zie je dat een klikgebit bestaat uit een staafje, dat met twee kleine titanium implantaatjes vastzit in de onderkaak. Het staafje en de plaatjes zorgen ervoor dat het klikgebit vastzit, nu kun je weer een appeltje eten, en gieren van het lachen. Het is in principe zo dat de implantaten een leven lang mee gaan en waar het uiteindelijk over gaat, je ziet er weer fantastisch uit.

Met een klikgebit is het zo dat het namelijk niet is te onderscheiden van echte tanden. Het mooie van een klikgebit is dat je met het dragen hiervan geen dag meer zonder tanden hoeft te lopen.